Juna toi meikänaisen Turkuun eilen. Täällä ei lumesta ole tietoakaan. Aurinko paistaa "täysillä" ja linnut laulavat. Varsin mukava viikonloppufiilis!

Seurailen päivittäin Farafennin säätilaa. Tänä aamuna näyttää olleen yhdeksän aikaan +24 ja klo 15.00 luvataan +41...tarkeneehan siellä. Junamatkalla kirjoittelin listaa mukaan lähtevistä vaatteista ja tavaroista , sekä niistä kamoista, jotka laitan konttiin seilaamaan kohti Gambiaa. Polkupyörä saa ehdottomasti mennä sinne! Ja varmaan koulusta voisi saada vanhoja enkunkirjoja ainakin yhden luokallisen verran. Ei se varmaan kauheasti haittaa, vaikka niissä suomea on paljon - voivat oppilaat oppia sitäkin! Pitää vain katsoa, ettei kirjoisssa ole liikaa "biologiaan liittyviä piirroksia" tai "huonoa suomea".

Matkakampani kertoo, että pääsiäisen "kartoitusreissuun" on vain 25 päivää. Se ei ole paljoa! Porkkanakapseleita olen jo hetken aikaa popsinut, ettei iho palaisi niin helposti.

Taidan tästä lähteä ruokakauppaan ja tehdä itselleni lomalauantain kunniaksi kunnon pöperöt. Paljon valkosipulia ja chiliä...jos vaikka tekisin chili con carnea. Siitä on pitkä aika, kun sitä viimeksi olen kokkaillut. Nam!