On perjantai aamupäivä ja räntää todellakin sataa täällä Pohjanmaalla. Lupasivat huonoa säätä koko maahan tälle päivälle. Lähden tuossa iltapäivällä kohti etelää, ja toivon tietysti, että keli paranee sinne suuntaan mentäessä.

Matkasuunnitelmat...uusi kontakti Gambiassa asuvaan suomalaiseen on taasen luotu - kiitos sähköpostin! On mukava vaihtaa ajatuksia ihmisten kanssa, ja heiltä saa myös erittäin hyviä käytännön neuvoja.

Lähinnä tällä hetkellä mietityttää, mitä kannattaa laittaa menemään, kun tuttavani lähettää sinne kontin lähiaikoina, ja siinä siis saisin mukavasti enemmänkin tavaraa mukaan...tv:n, jääkaapin, polkupyörän...niin, täytyy tosiaan vielä miettiä - ja tarkkaan! Olen myös miettinyt, mitä teen tavaroilleni, kun asunto tosiaan on myynnissä. Ystävien nurkat ovat toki aina oiva vaihtoehto, mutta rajansa kaikella. Ajattelinkin koittaa myydä osan Huuto-netissä. Oiva paikka kierrättää tavaraa! Viikonloppuna siis täytyy kuvata huonekalut ja laittaa homma liikkeelle. Toivottavasti ostajia löytyy!

Vielä pitää kuitenkin jaksaa tehdä "normaaleja" töitä kevät, ja voi olla, että välillä matkasuunnitelmat häiritsevät työntekoa - vai toisinpäin? Monet kavereistani ovat luvanneet tulla talvella käymään, ja se ilahduttaa mieltä jo tässä vaiheessa kovasti. Kumpa vaan kaikki nyt onnistuisi...ettei käy niin, että syksyllä istun edelleen Suomessa kirjottamassa aiheesta "Miksi kaikki meni ihan pieleen" (ja iso osa tavaroitani on Farafennissä...vaikka sieltä toki löytyy niitä tarvitsevia).

Nyt menen nauttimaan toisen kupillisen aamukahvia!