On siis todellakin pitkä aika siitä, kun sain viimeiseksi kirjoitettua tänne sivulle. Mitä on siis ehtinyt tapahtua...ei mitään ihmeitä, mutta sentään varmaan jotakin.

Olin pääsiäisen aikaan 8pv Gambiassa. Aika oli LIIAN lyhyt, mutta taloudellisesti ei enempää lomaa tohtinut pitää. Sinä aikana asiat kuitenkin selkiytyivät, eli olenkin menossa pääkaupungin lähelle Serekundaan töihin vuodeksi, enkä siis Farafenniin sisämaahan. Suunnitelmien muuttumiseen on montakin syytä, mutta yksi päällimmäisistä lienee se, että uuden työtarjouksen saatuani se alkoi kiinnostaa eniten. Menen siis aloittamaan gambialais-suomalaista brodeerausfirmaa tuohon paikkaan! Minun apuani tarvitaan lähinnä atk/kirjanpito -puolella ja toivon voivani olla avuksi. Saa nähdä...

Opettamisen ajatusta tuolla maailmankolkassa en toki ole kokonaan hylännyt. Aion ottaa yhteyttä kouluun, kun asetun paikan päälle joskus kesän aikana. Ajankohta on siis vielä auki - ja asunto myymättä! Se tässä eniten stressiä tällä hetkellä aiheuttaakin. Vuorotteluvapaan paperit ovat lähdössä liikkeelle, ja olen toiveikas sijaisen löytymisen suhteen. Aina välillä tosin usko menee kaikkeen ja tuntuu, etteivät suunnitelmani voi koskaan toteutua.

Optimisti onneksi sisältäni vielä tässä vaiheessa löytyy! Seuraavaa asunnon näyttöä odotellessa...