Huomenna olisi aika astua pankkitätin eteen ja tehdä asunnon kauppakirja. Bye, bye koti! 30.6.08 on viimeinen päivä tässä huushollissa - toisaalta haikeaa, toisaalta helpottavaa.

Elämä ilman autoa (21.4.08 Pösö sai uuden omistajan) on sujunut ongelmitta. Rakkaat työkaverit ovat erittäin auliisti ottaneet meikäläisen kyytiin kotimatkalla. Jopa pyöränkyytiinkin olisin päässyt, mut ei ollut kypärää. Pahus! Muutenkin olen apua saanut aina tarvittaessa. Myös muuttoauto järjestyi lähipiiristä. Fantsua!

Asunto ja auto siis myyty, sähkösopimus ja kotivakuutus irtisanottu, samoin netti ja kirjakerho. Visa-kortti tilattu, Lariam-resepti valmiina ja passikopiot ok. Rokotukset vuodeksi kunnossa ja määräaikainen matkavakuutus hoidettu. Osoitteenmuutos tulee ajankohtaiseksi kesäkuun alussa - postit siirrän meneväksi kaverini luo. Kiitos hänelle tästä avusta! Eko Torin setät pitäis tilata hakemaan muutama huonekalu ja sohvasta käydään mehevää tarjouskisaa Huuto.Netissä. Hienoa! Tarjotkaa, tarjotkaa!

Ai juu, on tuo lentolippukin tullut hankittua. 3.7.08 klo 7.35 kone lennättää minut Helsingistä Brysselin kautta Banjuliin ja matkatavaraa saan ottaa RUHTINAALLISET 8kg + 46kg. Hienoa! Osa tavaroistani matkaa jo tällä hetkellä kontissa kohden määränpäätä, mm. pyörä, jääkaappi, tv, stereot... Asuntoasia on kohteessa vielä vaiheessa, mutta eiköhän sekin jotenkin järjesty! Optimismia vaan kehiin sylin täydeltä...

Gambian presidentin Yahya Jammehin päätökset tosin hieman jaksavat kummastuttaa...

Kattellaan taas.
PS: rapo.vuodatus.net -blogi on TODELLA suositeltavaa luettavaa kaikille matkatarinoista kiinnostuneille