Kyllä aika menee välillä todella nopsaa. 20 päivää ja olen Gambiassa. Katsoin juuri, että Farafennissä on tällä hetkellä +40. Huh...tarkenee.

Asunnon ensimmäinen näyttö on ensi sunnuntaina. Jännittää, vaikka en tietty olekaan itse paikalla, kun ihmiset kotiani arvostelevat (enkä haluaisikaan olla). Kaverilta sain hyvän vinkin, että kannattaa paistaa pullia juuri ennen näyttöä...psykologiset keinot ovat aina sallittuja! Jotenkin toivon, että tulisi ainakin yksi tarjous, mutta kun on kyse ensimmäisestä näytöstä, niin voi olla, että kukaan ei rohkene vielä tarjota. Ensi vuotta ajatellen kaikki riippuu tällä hetkellä juuri tästä asunnosta, eli tämä olisi pakko saada myytyä, jotta olisi rahaa elää pelkällä vuorottelukorvauksella Gambiassa, ja ostaisin sitten kaksion Suomeen palattuani. Toivottavasti kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, sillä pettymys on suuri, jos en asunnosta pääse sopuhintaan eroon.

Ulkona on tänään satanut vaihtelevasti räntää, vettä ja (luultavasti) lunta. Ai niin, onhan tässä muitakin kauppoja tullut tehtyä. Myin nimittäin sänkyni eilen, ja se haetaan pois huomenna. Eli optimistisena olen lähdössä ja tavaroita myymässä...toivottavasti maitojuna ei odota kulman takana jo ennen lähtöä...

Nyt täytyy ruveta tekemään oppilaille englannin koetta...eli ensikertaan.